053-4315995 info@koelemanfietsen.nl
Adres: Koeleman Fietsen
Nicolaas Maesstraat 45
7545 CD Enschede
Routebeschrijving

Ervaren fietsenmaker in Enschede

Wij van Koeleman Rijwielshop zijn al ruim dertig jaar fietsenmaker in Enschede en voeren graag fietsonderhoud of een fietsreparatie voor u uit. Heeft u een lekke band, is de ketting eraf, zijn de remmen versleten of vertoont uw fiets een ander gebrek? Wat het probleem ook is; wij lossen het snel voor u op. Kunt u uw fiets niet zelf langsbrengen? Maak dan gebruik van onze handige haal-en-brengservice. Dan halen we uw kapotte fiets bij u thuis op en leveren we deze weer helemaal opgeknapt bij u af. Dat is pas gemak!

Een fietsenmaker in Enschede voor fietsreparatie en fietsonderhoud

Fietst u veel door Enschede en omgeving en is uw fiets nu toe aan fietsonderhoud of een fietsreparatie door een vakkundige fietsenmaker? Dan staan wij voor u klaar! Uw gewone fiets of elektrische fiets is bij ons in goede handen, want met onze ruime ervaring in het vak kunnen we elk mankement repareren. Gebreken voorkomen is echter natuurlijk nog beter. Breng uw fiets daarom gerust eens langs voor onderhoud. Dan kijken we hem helemaal na en voeren het benodigde onderhoud uit. Zo verkleint u de kans dat u onverwachts met pech langs de weg staat. En heeft u zelf onderhoudsproducten voor uw fiets nodig? Ook die schaft u bij ons aan.

Een nieuwe fiets kopen kan natuurlijk ook

Blijkt uw fiets zelfs niet door onze ervaren fietsenmaker in Enschede te maken te zijn? Dan wordt het echt tijd om een nieuwe fiets aan te schaffen. Bij ons heeft u volop keuze. Denk bijvoorbeeld aan een Batavus herenfiets of een Sparta damesfiets. Daarmee bent u snel weer op weg.

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u fietsonderhoud of een fietsreparatie laten uitvoeren door onze fietsenmaker in Enschede? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dit kan het best in onze winkel of telefonisch via 053-4315995. Een e-mail sturen naar info@koelemanfietsen.nl kan eventueel ook. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.