053-4315995 info@koelemanfietsen.nl
Adres: Koeleman Fietsen
Nicolaas Maesstraat 45
7545 CD Enschede
Routebeschrijving
 • Handige haal-en-brengservice
 • Uw ideale fiets zit er zeker tussen
 • Persoonlijk advies van experts

De ideale e-bike kopen in Enschede

Wilt u graag een e-bike, oftewel een elektrische fiets, voor heren of dames kopen in Enschede? Dan zit u bij Koeleman Rijwielshop helemaal goed! Wij hebben namelijk een mooie collectie elektrische fietsen in onze winkel staan. Kom langs tijdens openingstijden of maak een persoonlijke afspraak, zodat we alle tijd voor u hebben. Samen vinden we zeker de ideale e-bike die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wanneer begint u aan de mooiste en soepelste fietskilometers van uw leven?

Waarom wilt u een E-bike bij ons kopen in Enschede?

Steeds meer heren en dames kopen een elektrische fiets, omdat ze met een e-bike sneller en met minder moeite door Enschede en omstreken fietsen. Het kan dan gaan om de woon-werkafstand sportief te overbruggen, of voor het maken van lange fietstochten in de mooie omgeving. Wat de reden van uw aankoop ook is; wij hebben de ideale elektrische fiets die aan al uw wensen voldoet.

Wat vindt u van onze Batavus-collectie?

Bij ons in Enschede kunt u onder andere een elektrische fiets (e-bike) van Batavus voor heren of dames kopen van het welbekende merk Batavus. Dit merk produceert zeer stevige fietsen die tegen een stootje kunnen en lang meegaan. We verkopen al jaren Batavus damesfietsen en Batavus herenfietsen en weten er dus alles van. Voor deskundig advies zit u bij ons dus zeker goed.

Bezoek onze winkel of neem contact op bij vragen

Wilt u graag een elektrische fiets (e-bike) voor heren of dames kopen bij ons in Enschede? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Als u op afspraak langskomt, hebben we zeker alle tijd voor u en kijkt u op uw gemak rond. Eventuele vragen kunt alvast telefonisch aan onze specialisten stellen via 053-4315995. Een e-mail sturen naar info@koelemanfietsen.nl kan ook. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

 • Openingsuren

  Zondag en maandag
  gesloten

  Dinsdag t/m vrijdag
  van 09:00 uur t/m 12:30
  van 13:30 uur t/m 18:00 uur 

  Zaterdag
  van  09:00 uur t/m16:00 uur 

 • Contactgegevens

  Nicolaas Maesstraat 43-45
  7545 CD Enschede

  Tel : 053-4315995
  E-mail:  info@koelemanfietsen.nl

 • Kom langs in onze showroom