053-4315995 info@koelemanfietsen.nl
Adres: Koeleman Fietsen
Nicolaas Maesstraat 45
7545 CD Enschede
Routebeschrijving
 • Handige haal-en-brengservice
 • Uw ideale fiets zit er zeker tussen
 • Persoonlijk advies van experts

Batavus e-bike kopen in Enschede

Wilt u graag een Batavus elektrische fiets, oftewel een e-bike, kopen in Enschede? Kom dan naar Koeleman Rijwielshop! We hebben namelijk diverse elektrische fietsen van dit merk in onze winkel staan. U kunt dan ook kiezen uit allerlei modellen, formaten en kleuren. Uiteraard hebben we e-bikes voor dames en heren en geven we u graag persoonlijk advies. Met onze dertig jaar ervaring in het vak, zien we snel welke fiets goed bij u past. Wanneer begint u aan de meest comfortabele fietskilometers van uw leven?

Met een Batavus e-bike verkent u Enschede en omgeving als nooit tevoren

Het merk Batavus staat bekend om zijn robuustheid, dat ziet u ook terug in de elektrische fietsen die we in Enschede verkopen. Deze fietsen kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee, ook bij veelvuldig gebruik. Als u Enschede en omstreken regelmatig graag met de e-bike verkent, is Batavus dus zeker een goede keuze. Op deze fiets komt u op de mooiste plaatsen, waar u met de auto of op een gewone fiets niet snel zou belanden. Een mooi avontuur dat u zeker mee moet maken!

Ook voor gewone fietsen van dit merk

Naast een elektrische fiets (e-bike) verkopen we in Enschede ook gewone fietsen van Batavus. Die zijn vooral handig als u enkel korte afstanden fiets. We hebben Batavus damesfietsen en Batavus herenfietsen. Kom langs en ervaar het verschil met de elektrische varianten.

Bezoek onze winkel

Als u een elektrische fiets van Batavus wilt kopen, loopt u tijdens openingstijden gewoon binnen in onze winkel in Enschede om een e-bike uit te zoeken. Wanneer u een afspraak maakt, weet u echter zeker dat we genoeg tijd voor u hebben. Bel naar 053-4315995 of e-mail naar info@koelemanfietsen.nl en we plannen een afspraak in.

 • Openingsuren

  Zondag en maandag
  gesloten

  Dinsdag t/m vrijdag
  van 09:00 uur t/m 12:30
  van 13:30 uur t/m 18:00 uur 

  Zaterdag
  van  09:00 uur t/m16:00 uur 

 • Contactgegevens

  Nicolaas Maesstraat 43-45
  7545 CD Enschede

  Tel : 053-4315995
  E-mail:  info@koelemanfietsen.nl

 • Kom langs in onze showroom